Splošni pogoji

Upravitelj spletne trgovine

Pia Grižon s.p., Zgornje Vetrno 16, 4294 Križe, Slovenija Davčna številka: 52371018  /  Davčni zavezanec: NE Matična številka: 6942482000 TRR: IBAN SI56 33000 0000 7201 368  /  Banka, Addiko Bank d.d., poslovalnica Kranj Tel.: 00386 4 5955 870 Fax: 00386 4 5955 871  

Dobavni roki

Spletna trgovina obratuje 24 ur na dan, vse dni v letu. Vaša naročila sprejemamo od ponedeljka do petka od 7 do 14 ure, razen praznikov. Vsa naročila oddana do 14h bodo (če so izdelki na zalogi) odpremljena oz. dostavljena najkasneje v 5-ih dneh. Naročeno blago izven delovnega časa se načeloma prestavi na naslednji delovni dan, potrudimo pa se čimprej sprejeti vaša naročila in vam poslati naročeno blago. O predvidenem roku dostave boste obveščeni ob potrditvi naročila. Če blaga ni na zalogi, se lahko čas dostave podaljša. V tem primeru Vas bomo kontaktirali, da uskladimo Vaše želje.

 

Pogoji dostave in plačila

  • Dostava (poštnina) izdelkov se zaračuna po ceni 3,54 €
  • Pri vrednosti nad 46,00 eur ne zaračunavamo poštnine.

 Naročene izdelke lahko plačate:

  • z gotovino – pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije obračuna minimalen strošek odkupa in sicer:

          – za nakupe v vrednosti do 98,00 € je to 1,05 €

          – od 98,00 € do 501,00 € je to 1,07% od vrednosti nakupa

          – nad 501,00 € pa je to 5,36 €

Preprosto povedano, stranka plača omenjeno vrednost za potovanje denarja od vas (kupca) do nas (prodajalca). V izogib strošku si prosim oglejte drugi način plačila. Veljavni Cenik Pošte Slovenije

  • z nakazilom – brez dodatnih stroškov poštnine (velja za plačila naročil preko spletnih bank ali nakazil neposredno na banki, pošti…)
  • Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravi naš pogodbeni partner Pošta Slovenije – paketna dostava. Blago je dostavljeno v dopoldanskih urah (ponavadi do 14. ure). 

 

Rok veljavnosti ponudbe

Vse cene vključujejo DDV.

Pri nakupu veljajo cene od trenutka potrditve naročila. Cene se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. 

Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

 

Postopek nakupa

Nakupovanje na spletni strani Usnje3000.com je res enostavno. Če ste pri nas prvič, naj vam na kratko predstavimo korake za nakup:

1. Preglejte posamezne kategorije izdelkov ali pa jih neposredno poiščite v iskalnem okenčku (desno zgoraj).

2. Ko kliknete na posamezni izdelek, se vam odpre podstran, kjer je le-ta podrobno opisan, prav tako pa si lahko tudi povečate izdelke za boljšo predstavo. Če želite izdelek kupiti je potrebno izbrati barvo (samo v primerih ko je izdelek v različnih barvah) in količino, nato kliknite na gumb “V KOŠARICO”. Če bi želeli kupiti več istih izdelkov, pa v polje pred gumbom, poprej še vpišite želeno količino tega izdelka. 

3. Ko boste kliknili na gumb “V KOŠARICO” se vam bo prikazalo, kaj vse imate trenutno v košarici. Zdaj lahko kliknete na “Nadaljujte z nakupom”, če bi želeli pregledati še druge izdelke. Če pa bi želeli z nakupom zaključiti, kliknite na gumb “Nadaljujte na zaključek nakupa”. 

4. Na podstrani “Nakupovalna košarica” le še izpolnite zahtevane podatke in naročilo bo oddano. Opomba: tu imate dve možnosti – lahko se registrirate z emailom, kar vam bo olajšalo nakupe v prihodnosti, saj vam ne bo več potrebno vpisovati vedno iste podatke. Lahko pa izberete tudi “Naroči kot gost”, kar pomeni, da se ne registrirate – ta postopek je hitrejši, vendar pa boste prihodnjič ponovno morali vnašati svoje osebne podatke. Če ste pri nas že kupovali, pa le vpišite vaš email naslov ter geslo.

5. Po oddaji naročila boste prejeli email z obvestilom o nakupu.

Reklamacije in vračilo blaga

V primeru, da z nakupom kateregakoli blaga niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni od datuma prevzema. O nameravanem vračilu nas morate pisno obvestiti najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga na e-mail naslov franc_burnik@t-2.net ali po pošti. Blago mora biti nepoškodovano ter nerabljeno. Priložena mora biti tudi kopija računa. Vrnete ga lahko osebno ali po pošti (na lastne stroške) v 15 dneh po pisni reklamaciji. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Blago Vam lahko zamenjamo ali vam vrnemo denar najkasneje v 15 dneh od prejema pisne reklamacije. Zamenjava blaga za enako blago ni možno, razen če gre za blago z napako.

 

Zaupnost podatkov

Usnjena galanterija Pia Grižon s.p. se zavezuje, da bo varoval vse podatke in gradiva, ki jih boste posredovali ob naročilu ter nadaljnih komunikacijah, in le-teh ne bo v nobenem primeru posredoval tretji osebi. Posredovani podatki bodo uporabljeni le za dostavo, komunikacijo ter izdelavo ponudb in računov.
Trudimo se, da je napak na spletni strani čim manj, vendar so napake možne in niso izključene tako v ceni kot v opisih.
Pridružujemo si pravico, da lahko cene in opise spreminjajo brez predhodnje najave.

 

Podatki o sklenjenih pogodbah

Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine oz. na sedežu podjetja. Uporabnik lahko zahteva podatke na elektronski naslov franc_burnik@t-2.net ali na sedežu podjetja.